Informasjon rundt å bli medlem i NGH

Vi er stadig på utkikk etter nye ressurser til vårt team, men det stilles en del krav for at du skal kunne være en person vi har nytte av.

Det viktigste er kanskje at du har nok tid til overs. Oppdragene våre innebærer ganske omfattende tidsbruk på reising på oppdrag, men ikke minst også jobben med å gå igjennom alt av opptak i ettertid. Det kan fort også bli en test av tålmodighet å gå igjennom timesvis med video/lyd-opptak hvor ingen ting skjer.

Du må også ha romslig nok privatøkonomi til å dekke utgifter på reising og annet. Vi har ingen inntekter og alt av utgifter blir dekket av de enkelte medlemmene selv.

Hvis de punktene over ikke er noen hindring så er det mange positive ting vi tilbyr også, vi ser på det her som verdens mest artige hobby! Man får veldig mange opplevelser av nye steder man kanskje aldri ellers ville oppsøkt, historier man aldri ville hørt om, og ikke minst treffer man mange interessante personer.

Hvis vi ikke har greid å skremme deg fra å søke medlemsskap med denne informasjonen så anbefaler vi deg å sende oss en søknad!