preloader

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Undersøkelsene blir gjennomført på en teknisk måte, hvor vi rigger opp en del utstyr som måler og detekterer endringer i omgivelsene, i form av temperatur, bevegelse, skygger, osv. Vi trenger tilgang på lokasjonen en dag/natt for å få gjennomført undersøkelsene.
Nei. Vi er en gruppe som forsker på hendelser, og ønsker å dokumentere disse hendelsene på best mulig måte. Vi har ingen bestemt mening om at spøkelser en gang finnes, og vi kan heller derfor naturligvis ikke fjerne noe som vi ikke kan bevise at eksisterer. Men, skal samtidig sies at vi har hatt mange opplevelser og sitter på mye opptak som kan peke i den retningen.
Vi er en frivillig gruppe, som har dette som en (dyr) hobby. Alle våre undersøkelser gjennomfører vi helt gratis, og vi tar ikke imot donasjoner. Av denne grunn så settes det også litt begrensninger for oss i forhold til hvilke oppdrag vi kan ta på oss.
Vi er alltids på utkikk etter personer som kan tilføye vår gruppe noe. Send oss en melding på Facebook eller en e-post til kontakt@ghosthunters.no hvis du ønsker å bli en del av oss.
Vi har veldig mange rutiner som må følges når vi gjennomfører våre vanlige undersøkelser. Hvis disse ikke følges så kan det ende opp med at hele undersøkelsen blir bortkastet. Vi kan derfor ikke ta med personer utenfor teamet som ikke har erfaringen som kreves på vanlige oppdrag. Men vi har åpne arrangementer innimellom som man kan delta på. Følg med på vår Facebook side for å få oppdateringer.